MERSİN / YENİŞEHİR - Necati Bolkan İlkokulu

Ara

Kültür İzinde Mersin projesi kapsamında Aralık ayı etkinliklerimiz 3-C sınıf öğretmenimiz Irmak Gül DOĞAN ve 3-F sınıf öğretmenimiz Derya ERDOĞAN öncülüğünde gerçekleştirildi.Geçmişten günümüze yöremizde kullanılan eşyalar öğrencilerimiz tarafından sergilendi. Yöresel mirasımızın günümüze aktarılmasını sağlayan bu güzel etkinlik için emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyor; İstiklal mücadelemizin önderi Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ve tüm silah arkadaşlarını şükran ve saygıyla anıyoruz. YÜZYILLARCA YAŞA CUMHURİYET !

Nis

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Fatma Aslı ÇALIŞKAN'ın yürüttüğü;  Yeni bir yaşam dili olan şiddetsiz iletişimi öğrencilere tanıtmak, bu yolla öğrencilerde duygu farkındalığı, problem çözme, çatışmaları önleme,uzlaşma gibi temel yetilerin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla yapılan "Çocuklarla Şiddetsiz İletişim" eTwinning projesi kapsamında etkinliklerimiz devam ediyor.

Ekm

Haz

SASMO Matematik Olimpiyatında Öğrencimiz Doruk Ünal Bronz Madalya Aldı, Öğrencimizi Tebrik Ediyoruz..